2017 December
Ke
Sze
Csü
Szo
Vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Datum: 2017.12.18
Kezdés: 2017. december 1, Péntek
Vége: 2017. december 20, Szerda
Kezdés: 2017. december 7, Csütörtök
Vége: 2017. december 27, Szerda
Kezdés: 2017. december 14, Csütörtök
Vége: 2017. december 20, Szerda
Kezdés: 2017. december 14, Csütörtök
Vége: 2018. január 3, Szerda


Apolló mozi Debrecen


Naptárrendezvények, előadások, kiállítások, mozi műsor, ifiház, csokonai színház, vojtina bábszínház
2016. április 4-től érvényes jegyárak:

2D gyermek/diák - 800 Ft
2D csoportos - 700 Ft (20 fő felett)*
2D normál - 900 Ft

3D gyermek/diák - 1030 Ft
3D csoportos - 930 Ft (20 fő felett)*
3D normál - 1130 Ft


* A Fórum Hungary által forgalmazott filmek esetében nem váltható. Egyéb filmalkotások esetében premierhéten, a film első hetében nem váltható.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy 3D vetítéseinkhez a szemüveget mi biztosítjuk, melyet a film végén a teremből kifelé jövet munkatársunknál le kell adni. A szemüvegért plusz díjat nem számolunk fel.

Jegyfoglaláshoz kattintson IDE

Büfékínálat:Apolló mozi
H-4025 Debrecen, Miklós u. 1.
Tel: +36 52/ 417-847
E-mail: apolloinfo@fonixinfo.hu
Nyitva tartás: hétfő-péntek: 14.45-20.45
                     szombat és vasárnap: 12.45-20.45

Büfében történő vásárlás esetén az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el:
- Készpénz

Mozijegy vásárlás esetén az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el:
Készpénz, bankkártya, és az alábbi papír alapú utalványok:
- Erzsébet utalvány (Ajándék)
- Edenred utalvány (Top Prémium)
- Ticket Compliments Ajándék kártya
- Posta Paletta Ajándék

Tájékoztatjuk Tisztelt Jegyvásárlóinkat, hogy jegypénztárainkban SODEXO utalványt 2017. március 31. napjáig fogadunk el.

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a 2012. 11.25-től hatályos 301/2012 (X.26.) kormányrendelettel módosított – 55/2011. (IV.12.) Kormányrendelet 5. §. (1) bekezdése értelmében mozijegy vásárlásakor Szép kártyát fizetőeszközként nem áll módunkban elfogadni.

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által szervezett rendezvényekre történő jegyvásárláskor:
készpénz, bankkártya, Szép kártya (OTP, K&H, MKB) szabadidő alszámla terhére, Ticket Culture Kultúra kártya, Erzsébet kártya
Papír alapú:
- Erzsébet utalvány (Szabadidő, Kultúra, Ajándék)
- Edenred utalvány (Ticket Culture & Sport, Top Prémium)
- Posta Paletta Ajándék utalvány
- Ticket Compliments Ajándék kártya

Tájékoztatni szeretnénk Tisztelt Vásárlóinkat, hogy a 55/2011. (IV.12) Kormány rendelet értelmében, SZÉP kártyával történő fizetés esetén a felhasználó  jogosultságát  ellenőrizzük!

Kérjük Önöket, hogy SZÉP kártyával történő fizetéskor személyazonosító okmányukat kollégáinknak bemutatni szíveskedjenek. Ennek megtagadása esetén a SZÉP kártyát mint fizetőeszközt nem tudjuk elfogadni!

Megértésüket köszönjük!

___________________________________________________________________________

Nem saját szervezésű rendezvények esetén, amikor a Főnix Rendezvényszervező Kft. kizárólag a  helyszínt biztosítja, fizetőeszközként csak készpénzt és bankkártyát tudunk elfogadni.
___________________________________________________________________________

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.
jegyirodai tájékoztatója a jegyvásárlók számára.

Hatályos: 2013. november 15-től

1.    A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. (a továbbiakban Szolgáltató) számítógépes rendszerével különböző színházi, zenei, sport és egyéb eseményekre (továbbiakban: Rendezvény) szóló Belépőjegyek megvásárlását biztosítja a Vásárlók számára.

2.    A Belépőjegy megvásárlásán túlmenően szolgáltatás, vagyis a rendezvény tényleges lebonyolítása tekintetében a Vásárlók a Rendezvény Szervezőjével (a továbbiakban: Rendezvényszervező) kerül jogviszonyba. Az Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. Szolgáltató a rendezvény szervezésében és lebonyolításában nem vesz részt, tevékenysége és felelőssége kizárólag a Belépőjegyek értékesítésére korlátozódik. A Szolgáltató és a Rendezvényszervező által nyújtott szolgáltatások – és az értük való felelősség – tehát elkülönülnek. A Rendezvény a meghirdetettnek megfelelő lebonyolítása a Rendezvényszervező kötelezettsége. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a megvásárolt Belépőjeggyel látogatott Rendezvényen fellépő művészek, sportolók, más előadók szereplése, illetve az előadás minősége, lebonyolítása, megvalósulása vagy elmaradása kapcsán.

3.    A Rendezvényszervező neve és más azonosítási adatai a Belépőjegyen szerepelnek.

4.    Amennyiben a Belépőjegyen más nem kerül feltüntetésre, a Belépőjegy a Belépőjegyen feltüntetett Rendezvényre egyszeri alkalommal történő belépősre jogosítja fel annak felmutatóját, egy főt. Elveszett, megrongálódott, megsemmisült belépőjegy pótlására nincs lehetőség.

5.    Bizonyos belépőjegyek csak bizonyos felhasználói kört jogosítanak fel belépésre (gyermekjegy, nyugdíjas jegy, diákjegy, szakmai jegy). A jogosultság meglétét a Szolgáltató nem vizsgálja. A Rendezvényszervező a biztonsági szolgálaton jogosult annak ellenőrzésére, hogy a Belépőjegy felmutatója jogosult-e a speciális belépőjegy. A Belépés mindaddig megtagadható, amíg a használat jogosultságát a felmutatója nem igazolja.

6.    A Belépőjegy fajtájától függően digitális és analóg biztonsági megoldásokat tartalmazhat, amely védi a belépőjegyet a hamisítás ellen. Amennyiben a Szolgáltató, a Rendezvényszervező, vagy a rendezvény helyszínén működő biztonsági szolgálat azt észleli, hogy a Belépőjegyen a biztonsági jelek sérültek, hiányosak, azokon szándékos rongálás jeleit vélik felfedezni, vagy azokat reprodukáltnak, másoltnak ítélik meg, a belépőjegy felmutatójától a rendezvényre történő belépést megtagadhatják, illetve a rendezvény területének elhagyására szólíthatják fel. Az ilyen indoklással történő kitiltás miatt a Vásárló semmilyen kártérítési igénnyel nem léphet fel a Szolgáltatóval szemben.

7.    A rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. Alkoholos befolyásoltság, bódultság, kábítószer- vagy egyéb tudatmódosító szer hatása alatt a rendezvény még érvényes belépőjegy felmutatása mellett sem látogatható.

8.    A Rendezvényről kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek, a Rendezvény látogatója ebből fakadóan nem támaszthat sem a Rendezvény szervezője, sem a felvétel jogos felhasználója felé semmilyen igényt.

9.    A részvételi feltételeket, a rendezvény illetve a rendezvény helyszínéül szolgáló intézmény házirendjét, valamint a biztonsági szolgálat és egyéb rendvédelmi szervek utasításait megszegő látogatót a Rendezvényszervező a rendezvény biztonságos lebonyolítása illetve a Rendezvényen tartózkodó Látogatók zavartalan szórakozása érdekében eltávolíthatja. Az ilyen indokkal történő eltávolítás miatt a Szolgáltató és a rendezvényszervező kártérítésre nem kötelezhető.

10.    Rendezvény esetleges elmaradása esetén a jegyek visszaváltásának folyamatát, helyszínén és határidejét a rendezvényszervező dönti el, annak megvalósulásáért a Rendezvényszervező a felelős.
Szolgáltató a jegyvásárlásra vonatkozó információkról haladéktalanul tájékoztatja a vásárlókat és biztosítja a jegyvisszaváltás zavartalan menetét. Szolgáltató a rendezvényszervezőtől érkező Belépőjegy visszaváltásárra vonatkozó megbízás hiányában a belépőjegyek visszaváltására, a belépőjegyek vételárának visszatérítésre nem kötelezhető.

11.    A visszaváltásra a Rendezvényszervező által megadott, de maximum a meghirdetéstől számított 30 (harminc) napos jogvesztő határidőn belül, az eredeti belépőjegy felmutatása mellett van lehetőség. A Belépőjegy árán felül – amelyet a visszaváltást végző köteles teljes értékben visszaváltani – sem a Rendezvényszervező, sem a visszaváltást végző nem köteles semmilyen vélt vagy valós kár, költség megtérítésére.

A Rendezvény elmaradásán kívül egyéb esetekben a belépőjegyek visszaváltására nincs mód.

Jó szórakozást kíván a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

ONLINE JEGYFOGLALÁSHOZ KATTINTS IDE!